Caraş-Severin, Romania

ZĂVOI – După ce a furat unelte electrice de aproximativ 10.000 de lei, tânărul a fost reținut de polițiști, fiind făcută propunere de arestare preventivă!

Polițiștii de la Secția 10 Rurală Oțelu Roșu au reținut pentru 24 de ore, luni, 13 februarie, un tânăr de 22 de ani din comuna Zăvoi, care era bănuit de sustragerea mai multor bunuri din locuințele a patru persoane din Zăvoi.

„Cel în cauză este bănuit că în perioada decembrie 2022-februarie 2023 ar fi pătruns prin efracție în locuințele și casele aflate în construcție ale persoanelor vătămate, de unde ar fi sustras unelte electrice în valoare de aproximativ 10.000 de lei. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au recuperat peste 90% din prejudiciul cauzat.“, informează Poliția județului.

Față de bărbatul de 22 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, a fost dispusă măsura arestării preventive. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru o perioadă de 30 de zile.

JCS-A.M.