Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Preşedintele Consiliului Judeţean a efectuat recent o vizită de câteva zile în Statele Unite ale Americii

Aici a fost primit de mai mulți oficiali de rang înalt. Potrivit vicepreședintelui liberal, discuţiile purtate în capitala americană au vizat atât domeniul economic, cât și crearea de locuri de muncă sau dezvoltarea infrastructurii românești. Mai mult, în dialogul cu oficialii americani, Sorin Frunzăverde a punctat și ultimele mișcări legate de evoluția dreptei românești, mai ales ca urmare a preconizatei fuziuni dintre principalele partide de dreapta, PNL și PDL.

„Am fost primit la nivel înalt şi am discutat probleme de dezvoltare economică, politică şi socială. Evident, discuţiile s-au axat şi pe viitoarea construcţie politică de dreapta”, ne-a declarat vineri şeful CJ.

Din spusele lui Sorin Frunzăverde, în cadrul întâlnirii de la Washington, discuțiile s-au îndreptat și către o posibilă susţinere pe viitor din partea SUA a construcţiei de dreapta din România, pentru care actualul vicepreședinte liberal a pledat încă de acum doi ani. De altfel, președintele Consiliului Județean face parte din echipa liberală de negociere cu PDL a viitoarei fuziuni dintre cele două partide.