Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Polițiștii rutieri au tras pe dreapta, sâmbătă, pe DN 6, o serie de conducători auto. De această dată, însă, oamenii legii nu le-au dat amenzi sau alte sancțiuni, ci câte o cafea sau un ceai fierbinte și sfaturi, în cadrul unei acțiuni cu caracter preventiv, menite să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe fondul oboselii la volan!

Totul a plecat de la valorile de trafic rutier ridicate înregistrate la sfârșit de săptămână, generate și de creșterile de trafic de la nivel național, în contextul evenimentelor din Ucraina.

„Pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au oferit șoferilor care au tranzitat centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, alături de obișnuitele recomandări preventive, și câte o cafea sau un ceai cald. De asemenea, conducătorilor auto le-a fost adus la cunoștință faptul că simptomele oboselii duc la scăderea timpului de reacție, a vederii, a performanței și vigilenței la volan. Polițiștii rutieri sunt permanent la datorie pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere!“, ne asigură Poliția județului.

JCS-A.M.