Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un reşiţean de 32 de ani a fost reţinut, în această dimineaţă, pentru 24 de ore după ce a condus fără permis, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor şi… n-a vrut nici în ruptul capului să fie testat pentru alcool şi nici la spital n-a fost de acord să i se recolteze probe în acest sens!

Isprava a comis-o azi noapte, în jurul orei 1.25, când poliţiştii rutieri reşiţeni i-au observat autoturismul circulând pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din Reșița. Însă la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, cel de la volan a refuzat să se conformeze, continuându-şi drumul până la Marginea, pe strada Văliugului, unde a fost oprit de polițiști.

„La volanul autoturismului a fost depistat un bărbat de 32 de ani din Reșița, care a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței, cu propunere legală“, informează Poliţia judeţului.

JCS-A.M.