Șodâncă: Trebuie să ne recuperăm punctele! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Progresul Ezeriș a suferit o înfrângere dură, scor 0-4 pe teren propriu, în etapa precedentă, cu CSM Reșița, iar președintele Cristian Șodâncă speră să recupereze punctele pierdute în jocurile viitoare!

Pe formația antrenată de Dorian Arbănaș o așteaptă două deplasări. Pe data de 8 octombrie, de la ora 15:00, Ezerișul va juca la Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, iar pe 16 octombrie, de la aceeași oră, cărășenii vor juca pe terenul echipei CSM Deva. În momentul de față, Progresul este pe 5, cu 10 puncte obținute în șase etape. Viitorul Pandurii II este pe 8, cu 6 puncte, iar Deva este pe 3, cu 12 puncte în cont.

„Urmează pentru noi două jocuri în deplasare, cu adversari de nivelul nostru. Vom întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu II și CSM Deva, unde vom încerca să obținem puncte. Toată lumea știe că obiectivul nostru din acest sezon este salvarea de la retrogradare. Nu știu dacă vom fi pe podium la finalul sezonului, dar luăm fiecare meci în parte și vrem să-l câștigăm. Sper că nu vom avea emoții legate de retrogradare. Venim după eșecul cu CSM Reșița, iar noi trebuie înaintea acestor două deplasări să le ridicăm moralul jucătorilor. Am pierdut cu scorul de 4-0, chiar dacă împotriva celei mai bune echipe din serie, și este adevărat faptul că moralul jucătorilor a fost afectat. Îmi pare rău pentru ei, dar sunt tineri, au timp să învețe și sunt sigur că vor fi mult mai buni în partidele viitoare”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Președintele Cristian Șodâncă a mai adăugat: „Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute cu Reșița în aceste două deplasări. De asemenea, trebuie să ne revenim un pic din punct de vedere psihic pentru că nu este ușor să pierzi cu 4-0, mai ales că avem mulți jucători tineri în lot, fără prea multă experiență”.

JCS-Ștefan Moraru