Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Progresul Ezeriș a disputat mai multe amicale în această perioadă, iar echipa s-a întărit și cu câțiva jucători pentru a nu mai avea emoțiile din sezonul trecut! De asemenea, președintele Șodâncă a menționat faptul că încearcă să-l readucă la echipă pe atacantul Musoni, dar consideră că Ezerișul mai are nevoie de un fundaș central, un mijlocaș și încă un vârf de atac!

Se va merge pe continuitate, iar în sezonul 2022/2023 tot Dorian Arbănaș va ocupa funcția de antrenor principal. Semnale bune vin și dinspre finanțatori, iar Șodâncă a precizat faptul că nu crede că vor fi probleme financiare în noul sezon.

„Am început pregătirea pe data de 18 iulie, lotul a fost completat cu câțiva juniori, iar pe lângă aceștia, am reușit să ne mai întărim cu Derbac, care a reziliat cu CSM, s-a întors Marius Călin, Nicu Popescu de la Deva și l-am luat și pe Sorin Careba de la Ripensia. În rest nu a plecat nimeni față de sezonul trecut. În perioada de pregătire am jucat amicale cu Boldur (Liga 5 din Timiș), CSM Reșița, Magica Balta Caransebeș, iar ultimul a fost cu FC Corvinul Hunedoara. Am pierdut acest ultim amical cu 8-0, dar scopul a fost să facem un joc de pregătire. Corvinul trage la promovare și are o echipă foarte bună. Urmează să evoluăm la Șoșdea într-un alt amical. După aceea, vom juca în Cupa României cu Voința Lupac, iar ultimul joc de pregătire va fi cu Jiul. Încercăm să-l readucem la echipă pe Musoni, mai vrem încă un atacant și ne-ar mai trebui un mijlocaș și un fundaș central. Legat de campionat, ne propunem să jucăm fotbal. Vrem să avem o continuitate în evoluții și să încercăm să nu mai avem emoțiile pe care le-am avut în sezonul trecut. În acest moment semnalele sunt bune atât de la echipă, cât și de la finanțatori. Nu cred că vor fi probleme cu banii sau întârzieri. Cred că dacă vom avea liniște și va fi stabilitate la echipă, o să reușim să facem treabă mai bună”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele clubului FC Progresul Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru