Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre ACS Progresul Ezeriș și CS Avântul Periam de sâmbătă, 24 aprilie, de pe Municipalul din Teiuș, s-a încheiat cu victoria oaspeților din Timiș, scor 2-0, dublă Mînecan, meci din etapa a XVII-a a Ligii 3, Seria a VIII-a!

Formația antrenată de Constantin Arbănaș va termina acest sezon pe locul 9, iar cărășenii se vor pregăti pentru barajul pentru menținerea în Liga 3.

„Așa cum ne așteptam a fost un joc greu, împotriva unei echipe bine organizate și care a profitat din plin de experiența unor jucători precum Tulcan, Mânecan, Trandu, Artimon și cu un portar Ciui în zi de grație. Practic pentru noi meciul a început din nou cum nu se poate mai prost de la 0-2 în minutul 12, cu gol primit în minutul 2 de la 40 de metri. Cu toate acestea băieții au avut reacție, au avut atitudine, dar din păcate, nu am avut inspirație în fața porții, făcându-l mare pe portarul oaspete. Se pare că astea sunt posibilitățile noastre în acest moment și nu ne rămâne decât să mergem și să lăsăm o frumoasă impresie de final la Lipova. Acolo vom juca împotriva echipei de pe locul I, pe un teren foarte bun și contra celui mai puternic club din această serie, iar apoi să așteptăm barajul de menținere în Liga 3. Ne jucăm șansele până la final și sunt sigur că atunci când vom trage linie vom fi mulțumiți de ceea ce am realizat în acest sezon!”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele clubului cărășean.

Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu, Narcis Plută, Sergiu Rimovecz, Robert Dalea, Marius Mărgan, Alexandru Giurică, Ioan Drăgoi, Marian Musteța, Ioan Derbac, Emanuel Jinga și Liviu Străin. Rezerve: Dumitru Spînu, Marian Secula, Victor Lolea, Adrian Petruț, Takenori Kawagoe și Marius Musteța.

În ultima etapă, Progresul va evolua vineri, 30 aprilie, de la ora 15:00, în deplasare, cu CS Șoimii Lipova.

JCS-Ștefan Moraru