Slatina-Timiş, remiză in extremis la Caransebeş - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Era S Comexim Caransebeş – ACS 2017 Slatina-Timiş 1-1 (0-0), pe stadionul Municipal din Parcul Teiuş, duminică, 6 octombrie, partida contând pentru etapa cu numărul 5 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

În prima repriză, meciul s-a desfăşurat mai mult între cele două careuri, cu două excepţii, fazele făcute de oaspeţi prin Neagu, în minutele 35 şi 44, care însă nu s-au materializat pe tabela de marcaj. Tot cei de la Slatina-Timiş au deschis seria ocaziilor şi în partea a doua, când, în minutul 60, acelaşi Neagu a fost angajat în adâncime de Moise Belciu, însă Știoapa a ieşit la marginea careului şi a pus „capac”, ca la baschet, încercării atacantului oaspete de a-l loba. Neagu şi-a mai trecut în cont o ocazie în minutul 63, când a executat o lovitură liberă obţinută tot de el la 25 de metri lateral stânga, însă mingea trimisă direct pe poartă, la colţul scurt, a fost deviată în corner de Știoapa. Gazdele au avut prima ocazie mai sănătoasă abia în minutul 71, când antrenorul Puiu, intrat în teren să revitalizeze jocul elevilor săi, a şutat cu sete de la 30 de metri, însă Marian Belciu a reţinut. În minutul 87, acelaşi Puiu a fost faultat de Ivănici la 25 de metri lateral dreapta, Arnăut a executat înalt, iar Belciu a respins, din vinclu, în corner. Lovitura de colţ a fost bătută tot de Arnăut, mingea a fost deviată în bara transversală, a revenit în teren, iar Puiu, de la 6 metri, a împins-o în poartă, deschizând scorul. Egalarea s-a produs în cel de al treilea din cele cinci minute de prelungire dictate de Petru Hamza, când Neagu a făcut o fază rapidă pe dreapta, a centrat pe jos în careu, iar Imbre, de la 8 metri, a deviat balonul în plasă.

Era S Comexim Caransebeş: D. Stioapa, C. Nemeş, G. Mateaş, A. Ivanici, S. Radu (min. 58, M. Puiu), L. Arnăut, P. Panduru, P. Brânzan (67, C. Matei), L. Cut, F. Olariu, N. Birăescu (74, O. Covaciu); rezerve: M. Matei, C. Puia, F. Ardelean, V. Marco. Antrenor, Marius Puiu.

ACS 2017 Slatina-Timiş: Marian Belciu, Gh. Carîmb, I. Paulescu, N. Imbre, D. Radu, F. Todor (46, Al. Bunea), Moise Belciu, A. Neagu, P. Isac, A. Oprea, Gh. Linţu; rezerve: D. Buzan, I. Vela, D. Paulescu. Antrenor, Adrian Neagu.

A arbitrat la centru Petru Hamza (Caransebeş), asistat la cele două linii de Ioan Humiţa (Armeniş) şi Răzvan Toader (Oţelu Roşu). Observatori: Sorin Costachi (Caransebeş) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

Sorin Rogoz