Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În urma apariției articolului „Să lași un oraș fără stadion e o crimă”, președintele Asociației Sportive Municipale Fotbal Caransebeș, Alexandru Silvășan, domiciliat în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, ne-a trimis un drept la replică. La rugămintea expresă a dânsului îl publicăm integral, exact așa cum ni l-a trimis!

== D-lui Coco Galescu

D-le Coco Galescu ,  va rog sa nu mai dezinformati cetatenii municipiului Caransebes prin fapte ireale. In baza bunelor relatii pe care le avem  vreau sa cred ca ceea ce faceti este doar o greseala si ca nu ati fost bine informat. Daca erati bine intentionat trebuia sa ma sunati pentru a afla adevarul.

In prezent toate echipele de fotbal ale scolii sportive isi desfasoara activitatea pe stadionul CFR.

Administrez aceasta baza sportiva din anul 1988 iar Scoala Sportiva a beneficiat din plin de tot ce este acolo fara sa plateasca ceva vreodata, mai mult au avut suport material si logistic permanent din partea mea.

In anul 2022 dupa discutii cu reprezentantii de la Scoala Sportiva am fost de acord sa le dau in COMODAT pe timp de 3 ani toata baza sportiva cu conditia sa o intretina si sa raspunda de bunurile ce ne apartin, in baza Contractului de Comodat Nr. 38/01.09.2022 .

Desi reprezentantii scolii sportive au primit contractul de la noi, timp de o luna pana la data de 29.09.2022  acesta nu a fost semnat , iar directorul scolii sportive a cerut anularea acestuia in baza adresei Nr. 44/29.09.2022.

Faptul ca ati beneficiat gratuit de aceasta baza sportiva PRIVATA timp de peste 34 de ani acum va credeti proprietari ?

Pentru asigurarea conditiilor sportivilor sunt alocate sume de la bugetul statului prin Inspectoratul Scolar sau de la bugetul local. Nu eu si nici asociatia pe care o reprezint este obligata sa le ofere aceste conditii.

In calitate de fost mare sportiv si acum politician ce ati facut ca sa se asigure conditii acestor copii ????

Unde sunt celelalte baze sportive , Hidroconstructia, Victoria , CFR II din Teius, Terenul de fotbal al Scolii Sportive  ??? Tacere ca altfel zburati iar din politica si pierdeti si functia, am dreptate sau nu ?

Daca nu eram eu nu mai era nici aceasta baza sportiva si acum vreti sa fiti proprietari !!!!!!!! Nici comunistii nu au putut lua stadionul CFR pentru ca a fost si este proprietate privata inca de la consructia ei anul 1929. In ultimii 34 de ani nu am vazut pe nimeni sa faca munca voluntara pe aceasta baza sportiva asa cum spuneti dv.

Ati fost tot timpul langa cei care au distrus aceste terenuri si nu am auzit pe nimeni urland ca acum.

Anul trecut am preluat baza sportiva de la primaria Caransebes intr-o stare deplorabila cum nu a mai fost in existenta ei din  anul 1929, unde erati voi care credeti ca doar aveti drepturi ????  Primarul municipiului se lauda chiar prin aceasta publicatie ca a fost =BAIAT DESTEPT = ca nu a investit in ultimii 6 ani in baza sportiva stiind ca este proprietate privata.

Daca esti iubitor de sport de ce ai acceptat distrugerea acestei baze sportive cat si a celorlalte.

Iti fac o propunere sa vii langa mine sa suportam egal amandoi toate cheltuielile  pentru baza sportiva si sa o acordam  gratuit altora..

Draga Coco daca ai inceput deja campania electorala ocupate de politicieni ca tot nu fac nimic pentru oameni si fii alaturi de cei care chiar incearca sa faca ceva din bunurile lor private.

Astept raspunsul Dv. d-le Coco Galescu.

Asociatia Sportiva Municipala Fotbal Caransebes

Alexandru Silvasan ==