Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Totul s-a întâmplat în această dimineață, după ce doi conducători auto s-ar fi șicanat în trafic pe centura Caransebeșului și în apropierea sensului giratoriu de la Jupa s-au și tamponat!

Potrivit martorilor, una dintre mașini, un Peugeot cu numere românești, era condusă de o femeie, iar la volanul autorulotei se afla un cetățean bulgar. În urma coliziunii, bărbatul care se afla în mașină cu femeia i-ar fi aplicat o corecție cu un levier bulgarului, după care cei doi cărășeni au fugit de la locul accidentului. Bulgarul agresat a sunat la 112, la fața locului sosind pompierii SMURD și Ambulanța de la Caransebeș, alături de echipajele de poliție. Lovit la cap și umăr, șoferul din țara vecină ar fi reținut numărul mașinii care a părăsit locul accidentului, pe care l-a transmis polițiștilor.

IPJ Caraș-Severin a confirmat incidentul, precizând că agresorul ar fi folosit o bâtă, iar victima a suferit leziuni, însă nu fracturi. Din fericire, agresorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat din Tincova, care este acum căutat pentru loviri sau alte violențe, încadrare care ar putea fi schimbată în funcție de evoluția situației.

JCS-R.M.