Caraş-Severin, Romania

RĂCHITOVA – Este povestea unui patruped care i-a adus stăpânului său, din Răchitova, atât un dosar penal pentru tăiat urechile, cât și o sancțiune contravențională, pentru că l-a lăsat fără tratament!

Luni, 14 octombrie, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor, din cadrul Poliției județului, au efectuat un control la o persoană din localitatea Răchitova, la adresa căreia au găsit un câine cu urechile cupate și care avea și o tumoră la nivelul abdomenului.

„Câinele a fost încredințat unei asociații pentru protecția animalelor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal. (…) Proprietarul animalului a fost sancționat contravențional și pentru faptul că nu i-a asigurat asistență medicală acestuia.“, informează oamenii legii.

JCS-A.M.

1 Comentariu

  1. Alo!!! Protecția animalelor? Mai existați ca nu prea sunteți de găsit dar de răspuns nici atit.Numai cu atit s-a ales proprietarul? Sancțiuni dure trebuiesc aplicate pentru astfel de fapte, ar trebui să faceți controale mai dese în special la sate unde țăranii noștri își bat joc de animale în afara faptului ca nu le sterilizează le abandonează în zone sălbatice să sfirseasca.🥲🥲🥲

Adaugă comentariu