Și cei de la gaz bagă milioane în asfalt - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Ne-am tot obișnuit cu lucrările pentru utilități care sparg carosabilul și trotuarele în numele civilizației. În urma lor, însă, zonele afectate arată ca după război și rămân nerefăcute!

Cei de la gaz se pregătesc să schimbe această situație și au pus la bătaie, pe SICAP, o sumă de 4.084.313 lei pentru achiziționarea de lucrări de refacere a carosabilului, a trotuarelor, a spațiilor verzi și pentru înlocuirea plăcilor căminelor de vizitare, afectate în urma lucrărilor realizate de cei de la Delgaz Grid, distribuitorul regional de gaze naturale, pentru întreținere, dar și pentru execuția de branșamente, în cadrul diferitelor investiții.

„În urma lucrărilor de remediere a defectelor pe rețelele de gaze naturale și a lucrărilor de investiții realizate de către Delgaz Grid S.A. sunt afectate suprafețele carosabilului, macadamului, spațiilor verzi și trotuarelor, care trebuie aduse la starea inițială, conform cerințelor cuprinse în autorizația de spargere emisă de autoritățile locale“, se arată în anunțul publicat pe SICAP.

Distribuitorul așteaptă ofertele până în 9 martie, în vederea licitației, care cuprinde trei loturi, aferente județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Maramureș. În cazul județului nostru, valoarea estimată, fără TVA, a lucrărilor de reparare a drumurilor este de 1.554.313 de lei, pentru Hunedoara – 1.660.000 de lei, iar pentru Maramureș – 870.000 de lei.

JCS-A.M.