Caraş-Severin, Romania

RUSCA TEREGOVA – Marian Văcărescu, în vârstă de 40 de ani, s-a înecat în barajul de la Rusca Teregova, acolo unde mersese cu mai mulți prieteni la pescuit.

„La data de 19 iulie 2016, în jurul orei 18.17, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Teregova au fost sesizați cu privire la faptul că în lacul Poiana Ruscă se află o persoană care strigă după ajutor, posibil să se fi răsturnat cu barca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit pe malul lacului trei bărbați care au declarat că au ieșit la pescuit cu o barcă pe lacul Poiana Ruscă, împreună cu un alt bărbat, însă barca s-a răsturnat și acesta a dispărut în lac. În continuare se fac verificări în vederea identificării bărbatului dispărut”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Marian Văcărescu, proprietarul unei pensiuni și al unui service auto în Caransebeș, este căutat și la această oră de pompierii militari de la Detașamentul din Caransebeș și de scafandri specializați ai ISU Mehedinți și Arad.

Foto: ftwrideromania