Caraş-Severin, Romania

TÂRNOVA – Tragedia s-a petrecut la Târnova azi noapte, în jurul orei 1.00, când autoritățile reșițene erau anunțate prin 112 că la ieșirea din comună, către Țerova, un autoturism răsturnat în afara părții carosabile a luat foc!

Pompierii militari reșițeni au intervenit, în jurul orei 1.15, cu o autospecială de stingere și un SMURD, la incendiu. Autoturismul era în afara carosabilului, a ars în întregime, iar în interiorul acestuia a fost găsită o persoană carbonizată.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani conducea un autoturism pe DJ 582 A, din direcția Târnova către Țerova, a lovit cu autoturismul un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar bărbatul care se afla singur în mașină a rămas captiv în interior, fiind găsit carbonizat. Din accident a rezultat decesul bărbatului de 34 de ani. (…) Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicule“, transmite Poliția Caraș-Severin.

JCS-A.M.