Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii rutieri cărăşeni şi cei de ordine publică au aplicat sute de contravenţii, în urma acţiunilor organizate în perioada 28-30 iunie a.c., cu aparatele de supraveghere video pe raza întregului judeţ.

Oamenii legii au aplicat 282 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au încălcat normele legale referitoare la circulaţia pe drumruile publice. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, respectiv 204 sancţiuni. Cinci şoferi au rămas şi fără carnet, trei dintre ei pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare iar restul pentru alte încălcări.

În cadrul acţiunilor au fost constatate opt infracţiuni, din care trei reprezintă conducerea unui autovehicul de către persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, trei – conducerea de autovehicule neînmatriculate, una – conducerea unui autovehicul de către o persoană având permisul suspendat şi una – conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare pe raza întregului judeţ.