Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – Din 2018 până în prezent activitatea service-ului auto Lorelay Auto Star din Oțelu-Roșu s-a dezvoltat tot mai mult. ,,Totul a început de la pasiunea mea pentru mașini. Dorința mea cea mai mare a fost să pot oferi locuri de muncă cetățenilor, dar mai ales servicii de calitate”, declară cel care a înființat firma. 

Activitățile de bază la început de drum au fost vulcanizarea, mecanica auto și geometria roți. Recent, serviciile s-au dezvoltat, iar la sfârșitul anului 2020 a fost deschisă o stație ITP la cele mai înalte standarde, unde reviziile sunt efectuate de personal calificat și cu aparatură performantă.

Totul este organizat ca la carte, serviciile fiind oferite pe bază de programare, punând la dispoziție garanție atât pentru manoperă cât și pentru piesele folosite la repararea autovehiculelor. ,,În prezent, spălătoria auto nu aduce niciun profit, dar ne dorim să o menținem pentru a preda mașinile reparate într-o stare impecabilă”, afirmă din nou administratorul firmei.

În acest moment sunt 9 angajați care se declară mulțumiți de condițiile de lucru, halele fiind încălzite și dotate cu aparatură de ultimă generație. Mecanicii auto au propriile vestiare unde își pot depozita echipamentele de lucru și unde au acces la apă caldă.

Clienții sunt la fel de mulțumiți, dovadă fiind recenziile acestora de pe pagina de Facebook ,,Lorelay Auto Star”: ,,Calitate și seriozitate. Recomand cu încredere”, ,,Mulțumim Lorelay Auto Star pentru calitate și profesionalism”, ,,Cel mai bun service auto de la Hațeg și până la Reșița”, ,,Servicii de calitate și rapiditate! Comunicare bună cu clienții”. Ceea ce atrage atenția clienților sunt promoțiile oferite în funcție de sezon, în prezent fiind oferit montajul gratuit la orice anvelopă achiziționată prin intermediul service-ului. În plus, posibilitatea de a primi o mașină la schimb în timpul reparației îi încântă foarte tare pe clienți.

Cei care sunt interesați de serviciile oferite de Lorelay Auto Star îi pot găsi în Oțelu-Roșu, cartierul Gai, pe strada Cloșca nr. 43. Pentru oricare altă informație, îi puteți găsi și la numărul de telefon 0728992425.