Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Săptămâna aceasta, parlamentarul liberal, preşedintele PNL Caraş-Severin, a dedicat-o întâlnirilor cu cu oameni de afaceri din județ. Scopul discuţiilor vizează impactul măsurilor anti-liberale propuse în noul program de guvernare al PSD.

Marţi, 10 iulie au avut loc dezbateri cu investitori locali şi lideri ai organizatiilor PNL din Reşiţa şi oraşele Bocşa, Oraviţa şi Moldova Nouă. Miercuri a fost organizată o masă rotundă în staţiunea Băile Herculane, iar vineri şi sâmbătă se vor desfăşura întâlniri cu oameni ai mediului de afaceri din Caransebeş, Oţelu-Roşu şi Anina.

Sunt analizate consecinţele negative generate de eventuala creştere a salariului minim la 2000 de lei, a taxei suplimentare pe energie şi comunicaţii, a interdicţiei de a înfiinţa firme, a impozitului pe cifra de afaceri a societăţilor comerciale, a desfiinţării pilonului 2 de pensii, sau a impunerii unui impozit pe venitul global al persoanelor fizice.

„PNL, ca susţinător al clasei de mijloc şi partizan al iniţiativei private, va acţiona prin toate pârghiile constituţionale şi legale, pe care le are ca partid de Opoziţie, pentru a împiedica punerea în aplicare a acestor măsuri socialiste cu efect negativ pentru economia României“, a declarat Marcel Vela.