Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – PSD, PRO România, ALDE și PNȚCD susțin candidaturi comune pentru aproape 50 de localități din Caraș-Severin!

Alianța PRO Caraș-Severin, formată din PSD, PRO România și ALDE, mai are încă o formațiune politică în componență: PNȚCD. „Da, alianța ale cărei baze, în Caraș-Severin, le-am pus alături de Silviu Hurduzeu și Ionela Kovacs s-a îmbogățit. Vom candida într-o alianță de patru partide, lângă noi fiind și PNȚCD. Mulțumesc, Dan Sârbu!“, ne-a spus liderul PRO România, Ion Mocioalcă.

De asemenea, deputatul cărășean ne-a precizat faptul că, la nivelul alianței, în ultimele 24 de ore au fost luate decizii importante, susținerea la președinția Consiliului Județean a actualului președinte Silviu Hurduzeu, dar și susținerea unui candidat comun la Primăria Reșița fiind cele mai importante. „Așa cum am mai spus, Silviu Hurduzeu este nu doar cea mai bună variantă a unei alianțe, ci cel mai potrivit om care trebuie să conducă destinele județului în următorii ani. La Primăria Reșița, alianța îl susține pe senatorul Ionuț Chisăliță, un om politic recunoscut și apreciat, un produs politic sută la sută PSD și, dacă vreți, cu modestie, 49 la sută un produs Ion Mocioalcă. Cu Ionuț și cu medicul Caius Diaconescu vom încerca să coagulăm opoziția la actuala conducere a Primăriei Reșița și să luăm cât mai multe voturi“, ne-a mai spus Mocioalcă.

Cât despre decizia PSD de a susține la Primăria Caransebeș un candidat independent în persoana actualului primar Felix Borcean, liderul Pro România a precizat doar că „această decizie mă va face să gândesc de două ori mai mult strategia pentru municipiul Caransebeș. Dincolo de asta sunt bucuros că am reușit să finalizăm negocierile și să avem candidați comuni în aproape 50 de localități cărășene“.

Ion Mocioalcă a mai adăugat că „această alianță este făcută pentru locuitorii din Caraș-Severin și doar în interesul lor“.

JCS-Nina Curița