Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Iar prejudiciul, 16.600 de lei, 850 de euro și 20 de lire sterline, a fost recuperat integral!

În cursul acestei dimineți de 1 mai, polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin au continuat cercetările și au găsit seiful într-o fântână, în apropiere de casa din satul Măgura a unuia dintre hoți.

„Da, seiful a fost găsit. Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat încă de joi, polițiștii au reluat vineri dimineața cercetările la fața locului, au căutat și pe terenurile din împrejurimi și au găsit seiful într-o fântână. Chiar merită să le fie apreciată tenacitatea și activitatea. Și vreau să precizez pentru toată lumea că seiful a fost furat de la casa de schimb valutar din incinta Kaufland“, ne-a spus Maria Colțan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Cei doi hoți care au furat seiful din Kaufland au fost reținuți, iar Parchetul a cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile, ceea ce s-a și întâmplat vineri.

Vă reamintim că miercuri dimineața, doi indivizi, unul din satul Măgura din Caraș-Severin, celălalt din Arad, au furat un seif în 38 de secunde. O parte din bani a fost găsită asupra lor în mașina cu care au fost la locul faptei, dar și cu care încercau să fugă din județ. Cealaltă parte din bani a fost găsită ascunsă în borcane, în curtea casei din Măgura.

JCS-Nina Curița