Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Consilierii caransebeșeni s-au reunit marți într-o „extraordinară” marcată de decesul colegei consiliere Anișoara Bojinescu (PSD), la sfârșitul săptămânii trecute.

Înainte de intrarea pe ordinea de zi, s-a ținut un moment de reculegere în memoria acesteia, după care social-democratul Valentin Dascălu și-a rugat colegii consilieri să fie prezenți la înmormântare. „Înainte de a începe ședința, aș vrea să vă anunț că mâine este înmormântarea și aș vrea să veniți toți, să uităm tot ce a fost, măcar o dată să fim alături de colega noastră”, a spus venerabilul consilier, în timp ce din partea liberalilor a vorbit medicul Aurora Gherman: „Noi nu uităm nimic, a fost și va fi pentru totdeauna prietena noastră, am fost foarte apropiată de ea”.

S-a trecut apoi în mai puțin de trei minute peste cele șase puncte de pe ordinea de zi, acestea vizând rectificarea bugetului local și aprobarea transformării unor posturi din cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, precum și modificarea organigramei și a statului de personal, după ce mai mulți medici au atins vârsta legală de pensionare.