Caraş-Severin, Romania

GRĂDINARI – Întrebat ce anume înţelege prin stadiul avansat al lucrărilor, preşedintele CJ, Romeo Dunca, a explicat că urmează turnarea asfaltului!

„Asta este o minune! Se lucrează la drumul Reşiţa-Grădinari“, nota Ionuţ Loga, un cărăşean, pe o reţea de socializare, însoţindu-şi aprecierea de câteva fotografii. Postarea a fost preluată de preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, acesta explicând: „Aşa cum a promis, constructorul a început pregătirea pentru asfaltare. Termenul promis pentcarasru finalizarea covorului asfaltic este data de 1 decembrie. Se pare însă că vom câștiga câteva zile și lucrarea va fi gata mai repede!“, a încheiat, optimist, Romeo Dunca.

Postarea preşedintelui CJ a stârnit un val de reacţii, mulţi apreciind că lucrările sunt un dezastru, că la faţa locului nu se face asfaltare. „Am trecut prin zonă, e un dezastru total, atâția kilometri cu treapta a 2 a? Cum va fi gata dacă utilajele erau parcate?“.

Alt comentariu pertinent, postat de Silviu Ianăş, aprecia: „Multe comentarii prostești. Dacă ați fi citit mai înainte postarea, ați fi înțeles că au început pregătirile pentru asfaltare! Asta înseamnă că se face mai întâi decopertarea, frezarea asfaltului deteriorat și abia apoi se așterne stratul cel nou“.

Subiectul a fost rediscutat şi în şedinţa Consiliului Judeţean de joia trecută, când consilierul Flavius Nedelcea l-a întrebat pe preşedinte ce înţelege prin stadiul avansat al lucrărilor. Romeo Dunca i-a răspuns: „Tot ceea ce înseamnă şanţuri, pietruire, tasare sunt făcute, constructorul aşteaptă să se apuce de asfaltare, dar nu putea din cauza unor stâlpi de la Enel. Şi încă ceva, constructorul a plătit integral către Enel serviciile de pregătire a lucrării pentru stâlpi. Asta înseamnă că e de bună credinţă şi chiar îşi face treaba în limita în care poate. (…) Eu v-am promis un termen, şi acel termen este 1 decembrie, şi va fi respectat“, a încheiat, tranşant, Dunca.

JCS-Antoniu Mocanu