Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Începând de miercuri, 17 august 2022, circulația pe Bulevardul Revoluției din Decembrie, de la intersecția cu Bulevardul A. I. Cuza – zona OMV până la intersecția cu Piața T. Vuia – zona Universitate, se va închide pentru a putea extinde lucrările de modernizare a transportului public aflate în derulare în Municipiul Reșița!

Circulația autovehiculelor se va desfășura având sens unic de deplasare pe ambele benzi de circulație pe următoarele tronsoane de drum: în sensul de mers spre centru de la semafor poliție până la intersecția cu str. P. Andreescu prin cartierul Moroasa;
– de la Bloc 800 – Bulevardul A. I. Cuza intersecție cu str. P. Maior în sensul de mers spre Govândari până la semafor poliție prin cartierul Luncă;
– restul tronsoanelor de drum rămân cu circulație în dublu sens.
„Recomandăm locuitorilor din această zonă să nu parcheze pe Bulevardul Revoluției din Decembrie de la intersecția cu Bulevardul A. I. Cuza – zona OMV până la intersecția cu Piața T. Vuia – zona Universitate. În prezent, Bulevardul Republicii rămâne închis circulației autovehiculelor, iar intersecțiile Intim și Renk și legătura rutieră între str. Progresului și str. Țarcului rămân deschise, până la finalizarea lucrărilor“, spun reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

În zona Pasajului Intim, pe sensul de mers în sus, se restricționează în continuare circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre strada Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția de la Intim funcționează ca sens giratoriu.

Pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local, datorită necesităților generate de lucrări la infrastructura de transport electric, traseul principal deviat în prezent pe Bulevardul Muncii (Bulevardul Republicii închis până la terminarea lucrărilor) va fi deservit în continuare suplimentar de un inel de circulație care se va desfășura cu același program de transport. De asemenea se înființează 3 stații noi de autobuz pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor la mersul spre Govândari, astfel: la Universitate în față, respectiv înainte de intersecția Bulevardului A. I. Cuza cu străzile N. Titulescu și Al. Molizilor.

Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile, inclusiv modificările la programul de circulație al operatorului, urmând a fi comunicate în timp oportun.
Participanţii la trafic sunt rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

JCS-L.A.