Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Evenimentul ocupațional al anului va fi organizat în 12 mai, în sala Campus Caffe a universității reșițene!

Și anul acesta, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, în luna mai, bursa generală a locurilor de muncă. Iar participarea este gratuită.

Potrivit anunțului preliminar, evenimentul, programat pentru 12 mai, de la ora 9.00, la universitate, se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant. Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la Bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.“, se arată în comunicatul remis redacției.

Agenții economici interesați să-și prezinte oferta de locuri vacante la bursă se pot adresa AJOFM Caraș-Severin la numărul de telefon 0255/212160 sau prin e-mail, la adresa [email protected] în vederea confirmării participării la acest eveniment, dar și pentru a completa formularul cu privire la locurile de muncă disponibile.

JCS-A.M.