Se anunţă 500 de locuri de muncă pentru reşiţeni! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Oare se întâmplă minunea? Potrivit spuselor primarului Reşiţei, un investitor ar aduce sute de locuri de muncă pe 4,5 hectare în parcul de pe Valea Ţerovei!

Aflat zilele trecute în Germania, primarul Reșiței s-a întors cu vești bune și anunță o investiție importantă, chiar dacă nu divulgă încă numele firmei. „Am vizitat inclusiv sediul central al unui mare producător de echipamente electronice, ce urmează să dezvolte la Reșița o unitate de producție în următoarele luni! Sper ca reșițenii să profite de această oportunitate. Suntem foarte aproape să semnăm contractul de concesiune pentru 4,5 hectare în Parcul Industrial din Valea Țerovei, pentru o fabrică care va genera undeva la 500 de locuri de muncă în domeniul produselor de componente electronice pentru electrocasnice, în special. Este o firmă care lucrează cu Bosch, Siemens, Miele, toate companiile mari care produc electrocasnice”, a precizat Nelu Popa.

Potrivit edilului Reșiței, contractul va fi semnat în două-trei săptămâni, imediat urmând ca investitorul să demareze atât obținerea autorizațiilor pentru construirea halelor, dar şi recrutarea de personal. De altfel, ar fi avut loc deja interviurile pentru posturile de conducere ale noii capacități de producție. Sursele CAON spun că, cel mai probabil, investitorul va reloca la Reșița fabrica pe care o deține în Cehia.

JCS-Nina Curiţa