Scrieți-i ministrului de Interne! Puteți să îl și criticați constructiv! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Iar șeful MAI o să răspundă, printr-un video, la șapte întrebări alese aleatoriu dintre cele adresate de români. Este de preferat limbajul adecvat unui dialog normal…

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat pe pagina personală de Facebook că își dorește să fie mai aproape de mesajele primite pe rețeaua de socializare. Și pentru ca multe din întrebările românilor să nu rămână fără răspuns, ministrul și-a reafirmat marți dorința de a rămâne într-o discuție continuă și constructivă cu oamenii.

„Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră. Cu acest scop în minte, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. La șapte dintre acestea, alese în mod aleatoriu, voi răspunde într-un video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecva, lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook“, a precizat ministrul de Interne.

Așadar, scrieți-i șefului MAI!

JCS-Nina Curița