Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 0.11, poliţiştii cărăşeni au fost sesizaţi de o reşiţeancă despre faptul că fiica acesteia nu s-a mai întors acasă!

În urmă cu câteva zile, şi-a trimis fiica de 13 ani în Austria, la rude, prin intermediul unei firme de transport internaţional de persoane, încredințând-o unuia dintre șoferi, pe bază de procură notarială.

Fata ar fi trebuit să ajungă în ţară marţi, cu acelaşi mijloc de transport, „iar după ce ar fi luat legătura cu fiica, aceasta i-ar fi spus mamei că se află pe raza județului Timiș, ulterior telefonul minorei fiind închis. De asemenea, femeia nu a putut da alte detalii cu privire la identitatea persoanei căreia i-a încredințat minora sau cu privire la mijlocul de transport cu care se deplasa. În urma verificărilor telefonice efectuate de către dispeceratul I.P.J. Caraș-Severin s-a reușit identificarea firmei de transport internațional cu care se deplasa minora. În paralel, cazul a fost preluat de către polițiști de la I.P.J. Timiș, care au identificat-o pe minora de 13 ani, în apropierea localității Giarmata, microbuzul de transport persoane cu care se deplasa fiind oprit într-o benzinărie. Minora a fost preluată de polițiști. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții, fiind predată mamei“, informează Poliţia Caraș-Severin.

JCS-A.M.