Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Pentru că februarie e luna dragostei, începe cu Valentine’s Day și se termină cu Dragobetele, de Ziua Îndrăgostiților, Pizzeria Roberto din Caransebeș vă așteaptă să sărbătoriți alături de persoana iubită! Ce poate fi mai frumos decât o cină romantică în doi?

„Ca în fiecare an Ziua Îndrăgostiților este una specială. Joi, 14 februarie suntem învăluiți în iubire! Sărbătorim dragostea la Pizzeria Roberto! La noi puteți să vă bucurați de un meniu senzual şi delicios, cu combinații inedite și gustoase, pentru o seară de Valentine’s Day de neuitat, dar și de o atmosferă pe măsură, pe fundalul muzicii preferate, totul la prețuri accesibile. Așa că dragi domni, doamne, domnișoare, surprindeți-vă partenera sau partenerul, după caz, și petreceți momente magice la noi!”, ne-a spus Ionela Valușescu, administratorul Pizzeriei Roberto.

Pentru aniversarea iubirii la Pizzeria Roberto, foarte probabil cel mai căutat local din Caransebeș, puteți face deja rezervări la adresa de email office@pizzeriaroberto.ro, precum și la numerele de telefon 0355 429 828, 0725 322 699, 0769 209 605.

Adaugă comentariu