Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aromele Târgului de Crăciun vor fi încălzite de atmosfera de colind, pregătită de copii şi tineri de la instituţiile de învăţământ din Reşiţa.

Primăria Reşiţa a pregătit un program menit să aducă atmosfera de sărbătoare pe străzile urbei. Acesta va fi deschis duminică, 18 decembrie, cu un spectacol de colinde susţinut de copii şi tineri de la Biserica Cezareea din Reşiţa, care se va desfăşura între orele 16.00 şi 18.00, în Centrul Civic al municipiului.

Parfumul sărbătorii este răspândit şi de Târgul de Crăciun din Centrul Civic, reşiţenii putându-se bucura de diverse produse, incluzând colaci, gogoşi, floricele de porumb, ciocolată de casă, cârnaţi, murături, vin fiert, preparate la grătar, jucării, ornamente pentru brad şi… pături groase.

Dar asta nu e tot. „Primăria Reşiţa vă invită să luaţi parte la un spectacol feeric. În fiecare seară, din 19 până în 23 decembrie, începând cu ora 16.00, suntem împreună la sărbătoarea copiilor, cu bunătăți și surprize din tolba lui Moș Crăciun“, se arată într-un comunicat emis de Cabinetul primarului Reşiţei. Aşa cum spunea Ioan Popa, primarul urbei, este vorba de programe pregătite de copii şi tineri din grădiniţe, şcoli şi licee reşiţene.