Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a pierdut sâmbătă, 27 noiembrie, scor 3-4, confruntarea cu ACS Viitorul Șimian, din etapa a XIV-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Oltenii au deschis scorul prin Zimța (min. 17), însă Lupacul a egalat imediat după pauză prin Andrea Săndescu (min. 47), iar cinci minute mai târziu „Ață” Avramovici i-a adus pe „croați în avantaj. Șimianul a restabilit rapid egalitatea prin Ghighilicea (min.57), însă elevii lui Boșco au replicat încă o dată prin Danci (min.59) și se părea că Voința va lua toate cele trei puncte. N-a fost să fie, pentru că aproape de final, în minutul 85, același Ghighilicea a mai egalat o dată, iar oaspeții au dat lovitura peste alte două minute prin Trip. În urma acestei înfrângeri, Voința a căzut un loc în clasament, este acum pe 3, cu 25 de puncte.

„A fost un joc nebun dacă stăm să ne uităm la rezultatul final. Este primul insucces din retur, împotriva unui echipe pe care o puteam învinge dacă nu făceam acele greșeli personale din apărare. Pot să pun aceste greșeli pe seama faptului că s-a acumulat oboseală în rândul echipei. Din păcate, n-am putut să luăm nici măcar un punct, dar sperăm ca în ultima etapă a acestui an să obținem mai mult. Vom juca la Jiul Petroșani, sper să ne revenim după această înfrângere și să luăm cele trei puncte puse în joc. De obicei, nu sunt genul care comentează arbitrajul, dar cred că la golul al treilea al Șimianului a fost poziție de offside. Ăsta este fotbalul și mergem înainte”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Circa, Banac, Vichente Marcu, Lucica, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

În ultimul meci din acest an, „croații” vor juca pe data de 4 decembrie, în deplasare, cu Jiul Petroșani.

JCS-Ștefan Moraru