Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fost primar al Reșiței, Mircea Popa, apreciază lucrările aflate în derulare în oraș. Un oraș în care, „cu bune și rele” în exprimarea sa, a trăit peste o jumătate de secol. Oraș care, privit din avion, ar părea bombardat!

„Dar, luând contact cu ceea ce se întâmplă în teren și, fiind om de bună credință, nu poți să nu admiri efortul uriaș care se face pentru modernizarea municipiului. Totul este un șantier, începând de la fosta Casă Muncitorească și până la intrarea în cartierul Câlnic. Dar nu este un șantier părăsit, ci unul foarte activ, unde o firmă austriacă de mare prestigiu lucrează cu multă seriozitate”, notează Mircea Popa.

Iată de ce fostul edil consideră că e bine de tot ceea ce se întâmplă acum în orașul pe care l-a condus din 1992 până în 2004. „Cu toate criticile unor cârcotași, nu poți face modernizare fără șantiere. Merită felicitările celor de bună credință actualul primar, consiliul local și, în mod deosebit, colectivul care lucrează pentru obținerea de fonduri europene. Am înțeles că lucrările de modernizare a orașului se execută cu finanțare europeană. În lipsa acestor finanțări, primăria nu ar avea fonduri pentru un asemenea volum de lucrări”, încheie Mircea Popa, felicitând actuala administrație locală.

JCS-Ionel Ivașcu