Caraş-Severin, Romania

MARGA – Dispensarul medical ridicat din temelii la Marga va putea fi operațional până de Paște. Este estimarea pe care o face primarul Nicolae Beg, bazându-se pe stadiul actual al lucrărilor!

Investiția în valoare de două milioane de lei a demarat mai demult, clădirea viitorului dispensar fiind aproape gata. „Imobilul e ridicat și racordat la utilități. În prezent, se fac finisaje și se lucrează la zona din fața clădirii, acolo unde va fi amenajată o mică parcare”, aflăm de la primarul Beg. Vremea însă îngreunează mersul lucrărilor, motiv pentru care deși construcția e aproape gata, aceasta va fi terminată în primăvară, întrucât lucrările exterioare necesită temperaturi mai ridicate.

În prezent, dispensarul medical funcționează într-un apartament de bloc, spațiu deopotrivă restrâns și inadecvat. Noua clădire va fi la cele noi mai standarde atât ca utilități, cât și ca dotări. În noul dispensar va funcționa și un cabinet stomatologic cu dotări și utilități moderne. „Până la Paște, noul dispensar ar trebui să fie finalizat și să devină funcțional. Ulterior vom decide destinația pe care o va primi apartamentul în care funcționează actualul dispensar”, a încheiat primarul Beg.

Precizăm că, tot prin PNDL 2, în prezent, în comună sunt în lucru și alte proiecte vizând confortul locuitorilor.

JCS-Ionel Ivașcu