Caraş-Severin, Romania

SEMENIC – Cele 80 de persoane, printre care și copii, turiști în stațiunea Semenic, au fost surprinse de ninsorile care le-au blocat drumul întoarcerii acasă!

„În urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Caraș-Severin au reușit să deszăpezească și ultimul autoturism blocat în zăpada care a căzut în ultimele ore. După o operațiune care a durat mai multe ore, jandarmii au deblocat 30 de mașini în care erau 80 de persoane, printre care și copii. Turiștii se aflau în stațiunea Semenic, mulți pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar căderile de zăpadă din ultimul timp le-au îngreunat deplasarea spre casă, făcând drumurile din stațiune aproape impracticabile.“, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gl.bg. Vasile Zorzor“ Caraș-Severin.

Potrivit aceleiași surse, jandarmii montani și cei din cadrul Detașamentului 1 au început acțiunile de conducere, spre municipiul Reșița, cu autospecialele Jandarmeriei, a persoanelor care nu au posibilitatea să se deplaseze și nici nu mai au unde să se cazeze.

JCS-A.M.