Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Iar pentru şefa salonului, Geta Stan, frumuseţea înseamnă armonie, echilibru, graţie, respect şi înţelegere pentru toate faţetele vieţii feminine.

„Dragostea de frumuseţe este gust. Crearea de frumuseţe este artă“ este citatul lui Emerson, pe care Geta Stan îl spune multor doamne care îi calcă pragul. Scriam cândva că tratamentele oferite de Salonul Diva B & G din Caransebeş au trecut demult graniţele judeţului. „Există la Caransebeş un salon care face criolipoliză? Sau Hifu?. Da, există“ – este doar un simplu dialog redat de o clientă medic în Timişoara, care povestea cuiva despre cum îţi poţi recâştiga încrederea prin frumuseţe la Caransebeş.

Servicii de cosmetică, de la tratamente faciale HIFU până la criolifting facial; criolipoliza care te ajută să scapi fără durere de grăsime; beneficiile oferite de cel mai inovator aparat din România, Sculptor; epilare definitivă cu SHR: TOATE LE GĂSIŢI la Salon Diva B & G. Iar mai nou, salonul oferă servicii de machiaj pentru orice eveniment frumos din viaţa voastră. „Ne gândim la ideea de frumuseţe in sens extins, conştientizând importanţa detaliilor şi credem că rafinamentul face parte din salonul nostru“, ne-a spus Geta Stan.

Aşa că orice doamnă care vrea o frumuseţe subliniată de naturaleţe şi firesc, de originalitate si dezinvoltură, de o stare interioară de bine, fără legătură cu vârsta sau silueta trebuie doar să sune la 0724 850 733. Salon Diva B & G vă aşteaptă!