Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Luptătorul Sabin Stegaru (CSM Reșița) a reușit să obțină medalia de bronz la categoria 92 de kg, la Campionatul Balcanic de lupte libere, cadeți, din perioada 3-6 octombrie, care s-a desfășurat în Bulgaria. Totodată, tânărul Radu Gabriel (CSM Reșița) a obținut și el medalia de bronz la categoria U15, fiind o mare speranță pentru luptele din Reșița.

De asemenea, luptătorii reșițeni s-au evidențiat și la Campionatul Național individual de lupte U23, de la Covasna. Competiția a avut loc în perioada 4-6 octombrie. Astfel, Loidl Erich (CSȘ Reșița) a devenit campion național la categoria 86 de kg, Andrei Tot (CSȘ Reșița) a cucerit bronzul la categoria 125 de kg, Gabriel Gălușcă (CSM Reșița) s-a clasat pe locul 4 la categoria 86 de kg. De asemenea, Alexandru Șimon (CSM Reșița) a obținut tot un loc 4 la categoria 125 de kg. Antrenorii sportivilor sunt Adrian Dacica și Florin Dință.

„A fost o competiție puternică, la care au participat luptători din zece țări. Suntem foarte mulțumiți de rezultate obținute și aș dori să mulțumesc Consiliului Județean Caraș-Severin pentru susținerea financiară pentru această competiție din Bulgaria”, a declarat Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu