Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Noul An să fie despre tine. Despre speranţa ta. Despre puterea ta de a vedea că există oameni care fac lumea mai frumoasă prin simplul fapt că există, că totul poate fi şi în puţin, că fericirea scânteiează în crâmpeie. Despre dorinţa ta de a nu mai agăţa clipe preţioase în tablouri goale…

Renii au plecat, Magia Crăciunului s-a risipit în zări. Bucuria că Isus s-a născut sper că a existat în fiecare suflet, măcar puțin. Ne despart câteva clipe de Noul An. Și sunt sigură că fiecare se uită spre cel ce pică din calendare. Pentru că așa suntem noi: plini de frământări și întrebări. Ne apasă că uităm repede de visele în care credem, de oamenii pe care îi pierdem. Că trecem uşor peste alegerile greşite pe care le facem, că nu învăţăm nimic de la oamenii pe care îi câștigăm. Că rămânem mereu cu doruri nestinse şi dorinţe neîmplinite. Că evităm emoţiile din noi, tăcerile care urlă în tâmple, lucrurile care ne oferă liniște. Sentimentele contradictorii pentru anul care a trecut ne învăluie pe toți. A fost bine, a fost şi greu, dar viaţa este un cadou ce nu trebuie ratat. În rest, să ştiţi că şi anul 2024 va fi nu numai despre viaţă, ci şi despre secundele respirate. Va fi nu numai despre alegeri, ci şi despre asumări. Va fi nu numai despre lacrimi, ci şi despre curcubeele adunate pe buze. Şi 2024 va fi nu numai despre zboruri, ci şi despre aripile nefolosite. Va fi nu numai despre cuvinte, ci şi despre puterea din spatele lor. Va fi nu numai despre palmele primite, ci şi despre lecţiile de după ele. Va fi nu numai despre durere, ci şi despre fericirea de după colţ. 2024 va fi nu numai despre azi, ci şi despre timpurile ce trec prin noi. Va fi nu numai despre ceea ce trăim, ci mai ales despre ceea ce simţim că trăim! De aceea, 2024 să fie un an în care să trăiți frumos!

Vă mulţumim dumneavoastră, cititorii şi colaboratorii noştri, pentru că ne-aţi fost alături în anul ce se încheie. Întâmpinaţi Noul An cu puterea de a crede în Cer, în clipe şi în viaţă! An Nou fericit!

JCS-Nina Curița