Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – La finalul celor trei zile de festival, organizatorii au anunțat că peste 10 mii de oameni au venit în weekend pe aeroportul din Caransebeș pentru a se simți bine la concerte, astfel ca evenimentul va fi organizat și în 2023!

Cei peste 10 mii de participanți au venit să-i vadă pe Delia, Macanache, Vița de Vie, Maximilian, Phaser, John Trend, K-Lu, atmosfera fiind întreținută pe o a doua scenă de mai mulți DJ din zona de vest a țării.

„Prima ediție TAKE OFF Caransebeș ne-a surprins plăcut, înregistrând puțin peste 10.000 de participanți în cele trei zile de festival. Oamenii veniți la eveniment s-au putut bucura de artiști mainstream, dar și de artiști underground, la Main Stage-ul festivalului, dar și de o multitudine de DJs la scena secundară, denumită «Wings Stage». Zona de food-court a fost, de asemenea, luată cu asalt de participanți, care s-au putut delecta dintr-o gamă variată de produse, inclusiv vegane. Spațiile de recreere sau zonele destinate copiilor au avut și ele toată atenția celor prezenți, la fel ca întreg arealul Aeroportului Banat din Caransebeș, unde participanții și-au petrecut multe ore în cele trei zile. Reușita acestei prime ediții ne dă încrederea necesară să continuăm acest festival și în anii viitori, motiv pentru care TAKE OFF Caransebeș va avea loc și în 2023!“, ne-au declarat reprezentanții organizatorilor festivalului.

Aceștia au fost Primăria Caransebeș și Casa de Cultură, în parteneriat cu Flight Festival, Check-OUTeam, ADictive Advertising Agency și Aeroportul Banat.

JCS-R.M.