Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Etapa a doua a Cupei Ferdinand, ediția I, s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, la Oțelu Roșu! Au participat 11 cluburi din țară și au urcat în ring unii dintre cei mai talentați sportivi (copii, cadeți și juniori)!

S-au disputat 28 de meciuri de box, iar la sol sau pe tatami au avut loc și alte două discipline, este vorba despre judo și jiu-jitsu brazilian, la care au participat cinci cluburi din zona de vest a României: AS Hajime Academy Deva, CS Muncitorul Reșița, CSȘ Lugoj, CS Energetica Caransebeș și ACS Complex Gym Oțelul Roșu. La box au participat cluburile: CS Pandurii Târgu Jiu, Gym Strong Oradea, LPS Timișoara, CSM Lugoj, CSȘ Hunedoara, Box Club Arad, CSM Reșița, Box Club Drobeta, CSM Craiova, AS Academy Craiova și ACS Complex Gym Oțelu Roșu.

„Având în vedere faptul că această competiție a fost la prima ediție și s-a desfășurat în două etape, la mai multe discipline, pot spune că a fost una reușită. La finalul acestei săptămâni vom mai participa la un concurs foarte important la Sibiu, fiind ultima testare înaintea competițiilor oficiale din acestă toamnă”, a spus antrenorul Adrian Lungu, de la Complex Gym Oțelu Roșu, acesta fiind și principalul organizator al competiției.

De la Muncitorul Reșița, de la secția de judo, a fost prezent la concurs antrenorul Dan Păștean cu 10 sportivi.

„Copiii au primit diplome, medalii, fiecare club a primit câte o cupă, iar la judo au participat în total aproximativ 50 de sportivi. Pentru Muncitorul urmează Cupa Temerarul de la Sibiu, unde vom participa cu zece copii și juniori. În continuare, secția de judo de la Muncitorul Reșița caută copii dornici să învețe acest sport. Antrenamentele se desfășoară zilnic, de la ora 17:00, la sala Poliției Reșița. Așteptăm la antrenamente copii în vârstă de șase ani sau mai mari”, a spus antrenorul Dan Păștean.

JCS-Ștefan Moraru