S-a disputat prima etapă din Final Four-ul Ligii a IV-a - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a organizat deja prima etapă a Final Four-ului Ligii a IV-a, pentru a desemna echipa care va reprezenta județul la următoarele baraje pentru accederea în Liga 3. Competiția se va desfășura în sistem campionat, fiecare cu fiecare, iar câștigătoarea trebuie anunţată la Federația Română de Fotbal până pe data de 8 mai!

„La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc primele două jocuri, două meciuri foarte disputate, care ne dau speranţă că din vară o să avem două reprezentante din judeţul nostru în Liga 3. La Bozovici, echipa gazdă i-a învins pe cei de la Slatina Timiş cu scorul de 3-0. A fost chiar un rezultat foarte mare, faţă de realitatea din teren. Voinţa Lupac s-a impus acasă, 4-1, în faţa celor de la Oraviţa, iarăşi după un meci viu disputat. Noi dorim şi suntem hotărâţi să dăm startul şi la competiţiile din Ligile a IV-a şi a V-a, în prima săptămână de după sărbătorile pascale”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

În cea de-a doua etapă a competiţiei Final Four se vor disputa miercuri, 21 aprilie, de la ora 17:30, partidele CS Oraviţa – Nera Bozovici şi ACS Slatina Timiş – Voinţa Lupac.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu