Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Candidatul liberalilor pentru Primăria Caransebeș și-a prezentat viziunea pentru dezvoltarea municipiului, fundamentată pe șapte piloni!

„Dragi cetățeni, doresc să vă prezint planul meu de administrație, construit împreună cu echipa de consilieri, pentru dezvoltarea Caransebeșului, în perioada 2024-2028. Iar după 9 Iunie să începem să îl punem în aplicare, împreună. În 9 Iunie votați o administrație transparentă care pune cetățeanul pe primul loc! (…) Între oameni este locul meu! Și mereu va fi! Munca de primar este 40% din birou și 60% de pe teren. Doar așa poți fi sigur că ești pus în temă cu adevăratele probleme ale cetățenilor. Pe 9 Iunie votați schimbarea – o schimbare care în sfârșit este posibilă! Vino și tu cu noi!“

Prin programul său politic „Șapte piloni pentru viitor – O viziune liberală pentru Dezvoltarea Caransebeșului“, Dumitru Rujan dorește ca, alături de echipă și cetățeni, „împreună să facem Caransebeșul un oraș european“.

La capitolul creșterii economice, candidatul dorește construirea unui parc industrial pentru a atrage companii din diverse domenii, asigurând locuri de muncă stabile și stabilitate financiară în Caransebeș. Pentru performanța în Educație, se va urmări dotarea inteligentă a școlilor, sprijinirea educației copiilor prin echiparea sălilor de clasă cu tehnologii moderne, inclusiv table inteligente, calculatoare, software educațional și laboratoare. Iar sub sloganul „Sănătate pentru toți“ va urmări modernizarea și extinderea spitalului prin extinderea ambulatoriului cu noi specialități, amenajarea unui loc de joacă la pediatrie și mărirea spațiului de parcare, oferind astfel servicii medicale diversificate și accesibile.

Cele șapte direcții în care va marșa Rujan în următorii patru ani sunt pilonul economic, fundamentul social, domeniul ecologic, pilonul urbanistic, baza instituțională, dimensiunea culturală și zona turistică. Despre toate acestea puteți citi, pe larg, pe www.rujandumitru.ro

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015