Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Deputatul spune că liberalilor li s-au aprobat mai multe amendamente pentru dezvoltarea comunităților, în special pentru Caraș-Severin!

„Bugetul pe anul viitor cuprinde și bani pentru investiții în județul Caraș-Severin! Alături de colegii parlamentari liberali, senatorul Marcel Vela și deputatul Marșalic Jaro Norbert, am depus amendamente pentru suplimentarea bugetului pentru proiecte de dezvoltare ale comunităților. Astfel, se vor aloca următoarele sume: 1.100.000 de lei pentru reabilitarea și modernizarea parcurilor și zonelor verzi din Oravița; 1.000.000 de lei pentru reabilitarea blocului operator și a secțiilor medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș; 500.000 de lei Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru reabilitarea secțiilor medicale ale Staționarului 1, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița; 400.000 de lei pentru achiziționarea de ambulanțe pentru Serviciul de Ambulanță Județean Caraș-Severin.“, a precizat Rujan.

Liberalul cărășean a precizat că, în plus, bugetul pe anul viitor cuprinde bani pentru investițiile care se realizează prin Programul Național „Anghel Saligny“, pentru plata pensiilor majorate, pentru creșterile salariale din Educație, dar și pentru finanțarea posturilor pentru medici rezidenți.

JCS-T.K.