Rosso-nerii trag tare în cantonamentul din Antalya - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița se află din 2 februarie în Antalya (Turcia), acolo unde elevii lui Dorinel Munteanu dispută mai multe partide amicale.

În primul amical, reșițenii au pierdut, scor 0-3, cu FC Montana (Bulgaria), a urmat egalul, scor 2-2, cu Proleter Novi Sad, iar sâmbătă, 8 februarie, rosso-nerii au câștigat meciul cu FK Tukumus (Liga 1 din Letonia) cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Gabriel Dodoi în minutul 40. La acest ultim amical, Dorinel Munteanu a trimis în teren următorul prim 11: Zimmermann (Cobrea 40′), Rus (Acka 70′), Erichot (Banac 46′), Vasiu, Caragea (Ispas 55′), Cristea (Danci 60′) , Dobre (Tegle 30′), Breșneni (Vădrariu 60′), Dodoi (Luboya 60′), Ene (Astafei 46′) și Dat (Buș 55′).

Reșițenii vor mai disputa două partide amicale, iar stagiul de pregătire din Turcia se va încheia pe data de 14 februarie.

„Am disputat deja câteva partide amicale, care s-au dovedit a fi foarte utile pentru echipa noastră. Dispunem de condiții foarte bune de antrenament în Antalya, iar zilnic echipa efectuează câte două ședințe de pregătire. Dorinel Munteanu are în acest moment un lot foarte bun la dispoziție, cu jucători experimentați. Consider că fotbaliștii aduși în această iarnă ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Toți au un caracter frumos și sunt convins că Dorinel Munteanu va găsi soluția ideală pentru primul meci din campionat. Nu este ușor să facă acest lucru, pentru că are dubluri pe fiecare post. Vom vedea cum se vor comporta jucătorii în continuare. Dorinel este mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție. Au plecat foarte mulți jucători, au venit la fel de mulți și în acest moment ne dorim să creăm o familie în teren și în afara lui. Reșița a adoptat o strategie pe termen scurt și avem nevoie de rezultate foarte repede. Din ce am observat, toată Liga 2 este mutată în Antalya. În proporție de 80% echipele din al doilea eșalon se pregătesc în Turcia, iar două dintre ele sunt cazate chiar în hotelul nostru. Este vorba de Gloria Buzău și Metaloglobus. FC Argeș, Viitorul Pandurii și Petrolul Ploiești sunt cazate în apropierea noastră. Cele mai multe din echipe au optat pentru Antalya deoarece aici se află terenuri foarte bune pentru antrenament, iar prețurile sunt acceptabile față de acum câțiva ani”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru