Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut fără drept de apel, scor 1-7, jocul de sâmbătă, 5 octombrie, de acasă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Rosso-nerii au început slab meciul, iar în minutul 11 Victor Astafei a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. Peste șase minute de joc, Vasile Pop a înscris al doilea gol al oaspeților. După doar un minut, rosso-nerii au dat semne de revenire și au înscris prin lovitura de cap a lui Ene, din centrarea lui Poiană. Înainte cu câteva secunde de acest gol, Doană a reacționat și l-a scos pe fundașul Banac, înlocuindu-l cu atacantul Velici. Săulescu a ratat egalarea după ce a trimis o lovitură de cap pe lângă poarta adversă, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 3-1 în favoarea Viitorului, care a mai înscris o dată, prin același Pop din penalty.

În repriza secundă, Pandurii și-a majorat avantajul de pe tabelă prin lovitura liberă executată la colțul scurt de același Vasile Pop, în minutul 52. S-a făcut 1-5 în minutul 59, când Victor Astafei a înscris dintr-un contraatac al oaspeților. Golul șase al Târgu Jiului a fost înscris în minutul 71 de Alexandru Gărbiță, moment în care galeria Reșiței a părăsit locul ei obișnuit de la tribuna a doua și nu a mai încurajat echipa până la finalul jocului. Ultimul gol al meciului a fost încris în minutul 87 de Bădăuță, care a dus scorul la 7-1 pentru gorjeni.

După ultimul fluier al arbitrului, spectatorii rămași în tribună au aplaudat evoluția oaspeților, care au meritat din plin această victorie. Reșița, după această înfrângere la scor, are golaverajul 12-16 și a rămas cu 12 puncte în 10 partide disputate.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann (C.), Milorad Banac, Bruno Vasiu, Flavius Vlădia, Dragoș Săulescu, Daniel Ene, Daniel Vădrariu, Cristian Poiană, Emanuel-Andrei Dat, Cristian Danci și Marian Musteța. Rezerve: Adrian Horvat, Teodor Caragea, Alin Lazăr, Lorenzo Acka, Alexandru Cioablă, Gelu Velici și Marius Coman.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Bigdan Moga, Marius Cioiu, Tobasegnou Yambre, Daniel Oros (C.), Andrei Dragu, Aleaxandru Gărbiță, Vlad Prejmerean, Paul Chiorean, Dacian Dunca, Vasile Pop și Victor Astafei. Rezerve: Iulian Anca-Trip, Alexandru Bădăuță, Sebastian Chelariu, Bogdan Porumb, Mark Parnău, Rafa Zaborowski și Vlad Rusu.

În data de 12 octombrie, Reșița ar fi trebuit să se deplaseze la Pitești pentru a disputa jocul din etapa a XI-a cu Argeșul lui Dică, însă meciul a fost amânat din cauza convocărilor la loturile naționale. Următorul joc de acasă pentru băieții lui Doană va fi miercuri, 16 octombrie, cu Gloria Buzău.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu