Romeo Dunca: Încăpățânarea lui Gabi Olariu a făcut ca Aeroportul Caransebeș să nu moară! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin crede că Aeroportul Caransebeș funcțional poate dezvolta foarte mult zona Banatului Montan. Important este să visezi la un asemenea țel!

„Eu am văzut acest aeroport funcționând poate cu 10 ani în urmă, în imaginația mea știam că a avea o poartă către văzduh aici, între munții noștri din Banatul Montan, este un lucru deosebit care nu poate decât să dea o șansă în plus dezvoltării acestui județ. Recunosc, nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și-i mulțumesc domnului Olariu, care prin eforturile și încăpățânarea dânsului a reușit să facă primul pas. Sper ca în varianta în care ajung președinte la Consiliul Județean Caraș-Severin să găsesc eficient modalități de sprijin real, pentru că un aeroport nu poate fi folosit sau dat în folosință la adevărata lui valoare cu bani privați. Ceea ce se întâmplă la aeroport este un studiu de caz și mă mir și mă bucur totodată că atunci când un om are un vis, câteodată se mai și întâmplă. Domnul Olariu este omul potrivit pentru ca acest vis să devină realitate”, a spus Dunca zilele trecute, invitat la expoziția de drone de pe aeroport.

Candidatul liberal i-a mulțumit acționarului de la Aeroportul Caransebeș pentru că a marșat la unele din ideile sale. „Autogara va fi dată în folosință peste puțin timp, deși sincer nu mi-aș fi închipuit cum putem face autogara, eu văzând aici un terminal nou cu o investiție serioasă din partea statului sau prin fonduri europene. O să încerc să inaugurăm și în această iarnă câteva curse pe săptămână, vinerea să aducem schiori din București și duminica să plece înapoi, și să-i cuplăm cu o vizită de shopping, cărășenii să plece la București, să stea acolo două zile și să vină duminica înapoi, pentru că între Caransebeș și Băneasa sunt 40 de minute de zbor. Putem să aducem turiști din București, să le dăm o alternativă, să nu stea patru ore pe Valea Prahovei în weekend, ci în două ore jumătate să fie la schi pe Muntele Mic, iar vara, de ce nu, să-i ducem la Văliug, la Trei Ape, și tot așa, să începem și în final să reușim să transformăm acest vis în realitate”, a concluzionat cel care vrea să devină noul președinte al CJ din partea liberalilor.

Ceea ce speră și Gabi Olariu, pentru o și mai mare dezvoltare a aeroportului și a întregii zone: „Domnul Dunca a fost pentru mine de când am venit pe acest aeroport un real sprijin și un adevărat susținător. Sunt sigur că împreună cu dl Dunca, cu dl ministru Marcel Vela, cu domnișoara Andra Pleșa nou primar, singurii care au fost interesați de soarta acestui aeroport, vom face lucruri frumoase și vom dezvolta acest județ”.

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200012