Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Candidatul Partidului Național Liberal la șefia Consiliului Județean, Romeo Dunca, a votat la școala din cartierul reșițean Câlnic! Acesta a fost încurajat și însoțit la vot de către Ioan Popa. S-a păstrat astfel obiceiul, în sensul că atunci când a votat Ioan Popa, Romeo Dunca la rândul său l-a însoțit!

„Deci, am comis-o! Am votat și schimbarea este aproape realizată! Acum ne rămâne să așteptăm rezultatele votului și la ora 22 sperăm că vom afla. Vreau să transmit un mesaj, indiferent de opțiunea politică a cetățenilor să iasă lumea la vot, pentru că important este să arătăm toți ceea ce ne dorim. Am ales să votez și să candidez în județul Caraș-Severin pentru că aici mi-am adus toată averea, județul acesta îmi place și aici am investit. Îmi pasă de acest județ și sunt obligat să am grijă de investiția mea și de locurile care-mi plac. Legat de vot, totul este bine pus la punct, dar prezența la vot a fost mică până la prânz. Sper ca până la orele după-amiezii oamenii să se mobilizeze. Oamenii trebuie să conștientizeze că trebuie să vină la vot pentru a ajuta candidatul în care cred. În anumite locații am auzit că sunt unele probleme, dar rămâne ca Ministerul Afacerilor Interne să le rezolve, a declarat Romeo Dunca, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin.

Alături de Romeo Dunca s-a aflat și Ioan Popa, care a spus: „Aș vrea să transmit și eu un mesaj foarte simplu către reșițeni și către bănățenii din Banatul de Munte: fotbalul este pe goluri și politica se face pe voturi!. Putem să spunem declarativ că agreăm un om, o persoană sau un partid politic, dar dacă nu ne ducem să votăm, este ca și o declarație în neant, care nu are sens. În acest sens, rog toți oamenii care au drept de vot să-și exercite acest drept, pentru că doar în acest mod se va putea face o politică de calitate în Caraș-Severin și în România.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu