Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cauți cel mai bun service auto din Caraş-Severin? Perfect, atunci trebuie să îți zic o poveste. Am încercat cam toate service-urile din zonă, am apelat și la recomandările prietenilor care știau ei pe cineva cu un garaj în spatele blocului, iar în final am ajuns la ROMCRET SERVICE!

Iar asta după ce pe la alţii alergam de nebun după piese, după ce trimiteam mesaje şi dădeam telefoane să mi se repare urgent maşina că nu este navetă spaţială. Și dacă vă întrebați de ce îi consider acum cei mai buni pe cei de la ROMCRET, răspunsul e simplu: e un service curat, cu oameni pricepuți, care știu ce fac, se țin de cuvânt și cel mai important, eu nu am treabă cu mecanicii, doar las mașina la recepție, ei îmi fac estimarea de costuri și când e lucrarea gata iau mașina, plătesc și plec, fără bătăi de cap.

Nu zic nu, s-ar putea ca dincolo să fie un pic mai ieftin, s-ar putea să fie și alți mecanici buni, și service-uri extraordinare, dar eu m-am fript de prea multe ori și prefer să merg unde știu că mie și mașinii mele ne este bine. La ROMCRET chiar ne este bine! De ce? Sunt serioși, prețurile sunt decente, atât la piese cât și la manoperă. Nu umblă cu combinații, schimbatul pieselor cu altele vechi sau alte povești din astea urbane, mereu mi-au lăsat piesele vechi de pe mașină ca să văd uzura și cutiile de la piesele noi puse, deși le-am spus că nu mai am nevoie de ele.

Sunt service multimarcă, deci lucrează cu toate mărcile auto. Am fost la ei cu Opel, Ford și Audi, când ajung să merg și cu Porsche o să vă anunț și pe voi. Nu încearcă să te fraierească, să te convingă să schimbi piese care încă sunt bune pe mașină, grija lor este ca tu să fii în siguranță la volan și să revii la ei doar atunci când ai nevoie.

ROMCRET SERVICE face și schimb dinamic ulei și filtru cutie automată!

Asta este experienţa mea de client al ROMCRET SERVICE, un service aflat în Reşiţa, pe Valea Ţerovei! Încearcă şi tu!

Fă-ţi o programare la tel. 0727880778