Caraş-Severin, Romania

Practic, arădenii nu mai au emoţii privind accederea în play-off, succesele precedente cu Dinamo, respectiv B.C. Mureş Târgu Mureş dovedindu-se esenţiale.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Elba. Jocul este important în primul rând pentru localnici, aceştia -aflaţi pe poziţia a 10-a în clasament- luptând din greu pentru a evita vârtejul play-off-ului.

Datele problemei sunt, deci, diferite, doar obişnuita rivalitate Timişoara-Arad fiind aceeaşi. Petroliştii deţin încă un avantaj – în tur au învins cu 20 puncte (94-74). Iată cum priveşte disputa antrenorul Dragan Petricevic: „Este iarăşi o confruntare echilibrată, deschisă, dificilă. Ne gândim la victorie. Încerc să ridic nivelul individual al jucătorilor. Pe de altă parte, se bate prea multă monedă pe acest loc 5. Obiectivul unei echipe trebuie să fie ori titlul ori intrarea în play-off. Jucătorii noştri dau dovadă de o înţelegere şi un profesionalism nemaiîntâlnite în sportul arădean (n.n. încă nu au primit din banii restanţi). Îi înţeleg, însă le-am zis – dacă veniţi, munciţi cum se cuvine”.

Partida va debuta cu începere de la ora 18,00, disputându-se la Sala „Olimpia”. Suporterii arădeni sunt aşteptaţi în faţa Polivalentei, la ora 16, conducerea punând la dispoziţie un autocar în vederea deplasării. Transportul este gratuit. Informaţii şi înscrieri la liderul galeriei, Zoran Arsenov, tel. 0745-249.042.

Adrian Hărţău