Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Combinata Clubul Sportiv Energetica – CSM Caransebeş a participat la Cupa Nordului, ediția a-VIII-a, și la Memorialul „Vasile Săliceanu”, ediția a-V-a, la categoriile U13, U15 și U18. La competiția de la Baia Mare au participat 27 de cluburi, fiind înscriși în concurs 285 de sportivi din România, Ucraina și Republica Moldova!

La categoria de vârstă U13, la 30 kg – Heghediș Marc a luat bronzul, la 24 kg – Rădoi Cataleia a luat aurul și la +57 kg – Litu Adriana a obținut tot aur. La U15, la 44 kg – Heghediș Raluca a câștigat medalia de aur, la 52 kg – Ianchiș Mario a obținut medalia de bronz, iar medalii de argint au luat Bona Iris și Adriana Litu la categoriile 63 de kg, respectiv +63 de kg. La U18, la 44 kg – Heghediș Raluca a obținut argintul, iar performanța a fost repetată și de Cîrcu Gabriela, care a obținut locul II la categoria 53 de kg.

Echipa CS Energetica – CSM Caransebeş, combinată cu echipa CS Oțelu Roșu, a obținut datorită punctajului locul 3 pe echipe după Baia Mare și Republica Moldova.

Sportivii de la Caransebeș, care au fost sponsorizați la această competiție de o persoană particulară, sunt pregătiți de antrenorul Radu Ion.

JCS-Ștefan Moraru