Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Atleții Clubului Sportiv Universitatea Reșița au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Sală pentru tineret și seniori, din perioada 25-27 februarie, de la București!

Daria Grigoroiu, antrenată de Ștefan Nagy, a cucerit medalia de aur în proba de 60 de metri garduri și încă o medalie de argint. Sprinterul Cristian Roiban, antrenat de Octavian Bârsanu, a obținut medalia de argint în proba de 100 de metri și medalia de bronz în cea de 60 de metri. În ultima probă, Roiban a fost înregistrat cu timpul de 6.91 secunde. De asemenea, Cătălin Atănăsoaei a luat argintul în proba de 3000 de metri.

Felicitări si antrenorilor pentru munca depusă (Ștefan Nagy, Bârsanu Octavian, Ardeleanu George și Viorel Popovici), care a fost încununată cu aceste rezultate deosebite la Campionatele Naționale de atletism, pentru seniori și tineret! Mult succes în continuare! Felicitări și pentru calificările la Campionatele Balcanice pentru seniori!”, este mesajul transmis de Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița.

JCS-Ștefan Moraru