Rezultate bune obținute de kickboxerii de la CSM Reșița - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a participat recent la Cupa „Cetate Deva, care s-a desfășurat în incinta ștrandului municipal din localitate, cu șapte sportivi, obținând următoarele rezultate foarte bune!

Raul Chisăliță, în vârstă de 9 ani, categoria 32 kg, a luptat în piramidă și a câștigat premiul pus la bătaie de către organizatori.

Grațian Diaconița, în vârstă de 10 ani, categoria 50 kg, a obținut locul I, iar Maria Costea, în vârstă de 12 ani, categoria 43 kg, a câștigat medalia de aur. Argintul a fost adjudecat de Ionuț Costea, în vârstă de 12 ani, la categoria 63 kg.

Pe primul loc s-au clasat și Mihai Rostaș (13 ani, 35 kg) și Cosmin Stângaciu (17 ani, 65 de kg), ambii având câte două meciuri.

Sergiu Dunca, în vârstă de 18 ani, categoria, 65 kg a luptat în două meciuri și a obținut locul II.

Am participat la Cupa Cetate Deva cu 7 sportivi şi am obţinut rezultate bune, spun eu. A fost o piramidă pentru copiii de 9 ani şi s-a oferit şi un trofeu frumos, o trotinetă pe care a câştigat-o Raul Chisăliţă. Sportivul nostru s-a impus la 9 ani, categoria 32 de kg. Sunt mulţumit de rezultate, copiii au avut condiţie fizică după semicantonamentul efectuat la Văliug”, a declarat antrenorul Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru