Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Retromobil Caraș-Severin și Casa de Cultură Moldova Nouă, împreună cu Iron Gates Adventures, organizează sâmbătă, 12 septembrie 2020, un eveniment inedit de prezentare a vehiculelor istorice!

Astfel, participanţii vor fi întâmpinaţi, începând cu ora 11.00, pe faleza Dunării, publicul având ocazia să admire o autentică expoziţie de vehicule istorice. De la ora 13.00, participanţii vor porni într-o cursă pe DN 57 – Route 57, pe traseul faleză – sat lacustru Berzasca, pe o distanţă de aproximativ 30 de km.

Organizatorii îşi propun ca prin intermediul acestor vehicule istorice să promoveze şi obiectivele turistice din zonă, peisajele de pe Clisură fiind unice în felul lor. Ruta este, dealtfel, recunoscută de-a lungul timpului pentru poveștile pescărești și legendele cu tâlc.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment inedit trebuie să se înregistreze, pentru aceasta fiind necesar să completeze un formular. Informații suplimentare la tel. 0722 280 028 (contact Andrei Rotaru).

JCS-A.G.